Во недела, 14. април, на градскиот плоштад во Крива Паланка ќе се одржи голем граѓански митинг на СДСМ на кој ќе биде претставен претседателскиот кандидат Стево Пендаровски.

Митингот е со почеток во 18 часот.

Повеќе за програмата на Пендаровски на следниов ЛИНК.