На малата Неда Босиљанова, родена 27.12.2022г и е дијагностицирана акутна лимфобластна леукемија.

За лекувањето на Неда, која се наоѓа на Универзитетскиот клинички центар во Љубљана се потребни 60.000,00 евра.

Нејзиниот татко упати барање за донација.

Донациите може да се уплатат на денарска сметка во ХАЛК Банка Скопје со број 270-700073721113 или девизна сметка со број 270-700073721210

Да бидеме хумани, да донираме за Неда!

 

baranje