Бадникова поворка, Божиќни песни, пораки и свечености на програмата на “Коледе леде” во петок, за заедничка прослава на големиот христијански празник,Бадник.
е покануваме заедно да ја споделиме радоста за најавата на Христовото раѓање! – велат од општина Крива Паланка.