Претседателот Зоран Заев ќе биде меѓу граѓаните на Општина Свети Николе, а вечерва ќе учествува на граѓанска трибина и промоција на кандидатот за градоначалник и кандидатите за советници на Општина Пробиштип на Секундарниот Плоштад со почеток во 20:00 часот, каде ќе има и свое обраќање.
Вториот караван ќе биде во Општина Ресен, каде Радмила Шекеринска ќе се обрати на граѓанска трибина со почеток во 20:00 часот на Плоштад во Ресен.
Го покануваме вашиот медиум да ги проследи настани, придржувајќи се до ковид протоколите за заштита од коронавирусот.