Ќе се отстранува крстот на Попова Шапка, најави првиот човек на Општинскиот инспекторат во општина Тетово!!
Дали коалициските партнери Билал Касами и Мицкоски сакаат конфликт пред избори, на кого му пречи крстот, до кога со вакви политички патологии !?
Повикувам на разум, повикувам на одговорност, КРСТОТ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОПРЕ !!
ФБ став на Мартин Костовски, пратеник