Денеска, 08.02.2020 (сабота), со почеток во 12:00 часот во Центарот за култура “Иљо Антевски -Смок” во Тетово ќе се одржи младинска трибина „Млади 20 – 24“.

На трибината ќе се обратат:

Дарко Каевски, претседател на СДММ

Марија Костовска,

Бобан Милосавлески, претседател на ЛК СДММ Тетово