Нема повредени во сообраќајната несреќа која што се случи кај село Страцин на магистралниот пат Куманово-Крива Паланка дознава и пренесува порталот Centar.mk.

Неофицијално причинета само материјална штета.

Сообраќјката се случила на место каде што имало соодветна сигнализација дека има работа на пат, но веројатно поради непочитување дошло до несреќата.

Патниот правец Куманово – Крива Паланка e нормализиран.