Утринава се регистрирани дојави за поставени бомби во неколку училишта во Кавадарци, пренесе КТВ Кавадарци.

Полицијата работи на терен, учениците од училиштата каде има такви дојави се испуштени од настава.

Повеќе официјални информации од МВР следуваат во текот на денот…