Ништо не е променето во ДПМНЕ.

На митинзите на ДПМНЕ и Силјановска е истата кореографија од времето кога се носеа Хунзи и кога им се правеше пречек на скопскиот аеродром, а граѓаните Македонци се претставуваа како нивни големи наследници, велат од СДСМ.

Тоа е истото време на грабежот од Скопје 2014 и историскиот инженеринг на ДПМНЕ.

ДПМНЕ е истата режимска партија.

Со ДПМНЕ е можно само враќање назад во изолација и режим, во темното минато на недемократските процеси и далеку од ЕУ.Фото19.04