Од ЈП Комуналец-Крива Паланка ги известуваат корисниците на ул. Кочо Рацин дека ќе немаат вода за пиење на ден 12.01.2024 од 8:00 часот па се до завршување на работите поради дефект, а воедно ги известуваат овие корисници дека може да се појави заматување на водата.