Владата известува дека министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче, денеска (петок, 27.03.2020 година), во 14:30 часот, ќе одржи прес-конференција.

Акредитираните новинари за онлајн видео вклучување ќе имаат можност за учество на прес-конференцијата во живо.