Целата екипа на “Медена земја” е подготвена за оскарите.

На фотографијата се Тамара Котевска, Атанас Георгиев, Љубо Стефанов, Атиџе Муратова, Самир Љума, Рена Еид, Благоја Неделковски и Фејми Даут.