Хитови, познати рефрени, одлична забава, насмеани лица – атмосфера од настапите на “Артист бенд” и Лозано.
Вистинско уживање за кривопаланчани, но и бројните гости во градот во деновиве од “Новогодишен базар 2022”.

322586534_886030219200237_4083438531029843349_n

321795958_690064296038996_6663140743494528377_n

321729945_898706654634373_6271383280319543693_n321668567_471823604917423_2763429002990958894_n321349333_696955718660661_6429086816528812700_n320931261_6221749107859181_1087016399286768498_n33