Градскиот плоштад во Крива Паланка веќе трет ден е центар на прекрасната празнична атмосфера

Сношти за забавата на отворено на централниот градски плоштад задолжени беа “Браво бенд” и “Слаткар”.

Сликите говорат повеќе од зборовите.

Погледнете како помина уште една вечер за паметење од новогодишниот базар во Крива Паланка.

Богатата културна програма продолжува сѐ до 31 декември.
323055420_701749711652325_872254735774334914_n322832068_492657759522444_6794251409564141391_n322828326_2298483546997268_1115206039398318849_n322570977_3282602208658764_8005706739008131000_n322464642_547107980680502_4685792618604788408_n322721311_552596133598973_446575217905423313_n2 1