Позитивна прекрасна атмосфера во салата Борис Трајковски во Скопје. Масовната присутниост е доказ дека СДСМ ја води државата по вистинскиот пат. Граѓаните не сакаат блокади и деструкции, туку бараат решенија кои заеднички ги креираме и реализираме. Започнавме преговори со ЕУ реализиравме два пакети антикризни мерки за помош на граѓаните во криза, го воведуваме новиот модел за субвенционирање, спроведуваме реформи важни за европската иднина но пред се важен за граѓаните и државата.
#СДСМ е најсилна најмоќна државотворна партија, силна, мотивирана, која работи во интерес на граѓаните. Заедно, силно и одлучно ќе продолжиме кон европската иднина.

ФБ статус на Љупчо Николовски