ВМРО-ДПМНЕ: „СДСМ се виновни за хаосот во Скопје“

Не се зезам… Јас навистина мислам дека оној просечен IQ (81,91) ‘со врски’ е добиен… Не го заслужуваме!

ФБ статус на Ацо Лукароски