Хит на социјалните мрежи во Србија, но и во поширокиот регион е видео спотот кој е дел од изборната кампања на Српска напредна странка на српскиот претседател Александар Вучиќ.

Во спотот семејство зборува за тоа како ќе оди во Грција на море преку автопат. Спотот завршува со „Сагапо“ за Вучиќ.