Љубе Димитриевски човекот кој беше исчезнат два дена е пронајден мртов, да му е светол патот до вечноста, пишува во објава од страна на неговото семејство.

-Ви благодарам на сите за објавата за Љубе, пишува во статусот објавен на фејсбук.