Ноќеска изгоре бараката на јавното претпријатие Улици и патишта Скопје која се наоѓаше во близина на ТЦ Буњаковец.

Според првичните информации, повредени нема, но целата документација на претпријатието е уништена.

Изгорени се и два автомобила што биле паркирани до бараката.