Со Благој Илиев, градоначалникот на Конче, човекот што му покажа каде му е местото на вмро дпмне, особено на Цветан Трипуновски, човекот кој наместо да биде во служба на земјоделците, влезе во филм дека е youtuber 😉

Конче е спремно за пречек и на други режимски остатоци на кои не им се јасни некои работи.

На 12ти Април СДСМ убедливо победува! 

Костадин Костадинов