Во часот 19 часот се затворија сите избирачки места на кои граѓаните на Република Северна Македонија денеска гласаа на вториот круг од локалните избори.

На следниов ЛИНК односно на страната на Државната изборна комисија можете да ги следите моменталните изборни резултати од Локалните избори.