zoran milosevski

Наместо да биди во затвор, дел од славната екипа на „лудаците“ од ДПМНЕ шета низ државата и ги преслушува актуелните градоначалници од нивните редови колку оствариле од изборните ветувања.
Што можат актуелните „татковци“ да научат од оние кои повеќе од една деценија ги пустошеа и пљачкосуваа државната и општинските каси? Од класичните криминалци кои со крадени пари си ја купија слободата од длабоко корумпираните судии и обвинители од тефтерчето на Горде?
Господа од власта, прочепкајте ги основните обвинителства и судовите и видете зошто беа отфрлани пријавите против локалните „лудаци“? А ако ги отворите сите фиоки, со сигурност ќе најдите скриени предмети против истите лица, кои „подмачкани“ со десетици илјади евра чекаат да дојде денот на нивното застарување.
Нема правда, нема мир?
ФБ статус на Зоран Милошески