Кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, од редовите на СДСМ, Сашко Митовски денес се дружеше со дамите од СДСМ.

„Вредни како и секогаш, тие спроведоа еко-акција кон манастирот Св Јоаким Осоговски, наша најголема туристичка атракција, што како и секој дел од градот треба да биде наше огледало.
Чиста Крива Паланка, по пример на Европските градови!“, истакна Митовски.