Градоначалникот на општина Крива Паланка Сашко Митовски доби Плакета за континуираната поддршка на Единицата за брзо распоредување.

– Со посебна чест ја примив плакетата од Командантот на Специјалната единица ЕБР, Вице Столески, за поддршка на единицата.
Соработката и поддршката на сите нивоа, заедништвото – секогаш нека бидат наша одлика, порача Митовски.
404796334_365621015865312_4564097300764541516_n