Kандидатот за градоначалник на Крива Паланка, од редовите на СДСМ, Сашко Митовски вечерва имаше средба со неговите поранешни соседи, жителите на населба Трештен Дол, но сеуште и секогаш негови драги пријатели.

„Ги нагласивме јасните пораки за унапредување на животот на секој граѓанин на Крива Паланка.
Затоа што граѓаните знаат што е најдобро.
Најдоброто за Крива Паланка доаѓа на 17 Октомври!“, посочи Митовски.