Спортско-рекреативниот риболов во Крива Паланка е развиен благодарение на доброто управување на ЗРСК “Мрена”, истакна кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, од редовите на СДСМ, Сашко Митовски.

„Оваа област може да придонесе за промоција на општината, а ние јасно ја упативме пораката дека ќе ја имаат нашата поддршка.
Доаѓа #најдоброто за нашата Крива Паланка!“, нагласи Митовски.