Денес градоначалникот на Општина Крива Паланка заедно со Наум Поцев, кој годинава го извлече Богојавленскиот свет крст од Крива Река, ги посетија нивниот сограѓанин Игор Младеновски, лице со Даунов синдром и неговата самохрана мајка Рушка.

Поцев го донираше телевизорот, наградата доделена од страна на општината.
Нека секогаш владеат грижата за заедницата и хуманите дела, порача тој.

к421071898_696654525915318_6804092246183186354_n422387504_696654575915313_2168265337647478607_n420516457_696654509248653_1164955400117307149_n420513650_696654542581983_6416495529004406702_n420497170_696654485915322_5068599630719605136_n