Пратеникот Крсто Мукоски испрати силни критики кон неговиот колега Антонио Милошоски и опозициската ВМРО-ДПМНЕ, пренесе “Фокус“.

„Жал ми е што ВМРО-ДПМНЕ е заложник на двајца-тројца луѓе. Тоа не беше основата на ВМРО-ДПМНЕ. Крсто Мукоски за таа несвесна грешка за 27 април си го одлежа своето. Жалам што такви како тебе не одговараат“, му порача Мукоски на Милошоски.