Силен СДСМ во Собранието е потребен заради иднината на државата. Нема друг начин за да го спречиме ВМРО ДПМНЕ повторно да го донесе режимот кој толку долго се трудевме да го срушиме.
Затоа на 8 мај, да не дозволиме да се вратиме назад. Да заокружиме #Број1 за да продолжи развојот и напредокот на Македонија.
ФБ став на Љупчо Николовски