Ова е планот на ВМРО…не само во Устав, бугарите да влезат и во банки, Фени, Телеком, универзитет?

Дали високите претставници на ВМРО-ДПМНЕ подготвуваат терен да го решат спорот со бугарите преку бизнис трансакции?

Слушајте внимателно кој сака да дојде на власт во државата.

Инаку Марјан Ѓорчев е поранешен потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, министер, градоначалник и амбасадор во Бугарија.