Во првиот ден од новата година Ви посакувам Среќна Нова 2022! Нека ви биде убава и исполнета со многу љубов и здравје.

Сакајте се, почитувајте се, обидете се да посветите повеќе време за најблиските и оние кои ви значат.

Сè најдобро!
ФБ статус на вицепремиерот Љупчо Николовски