Вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски упати честитка по повод денешниот празник Бадник.

„Нека ни е честит и вековит Бадник!
На овој ден, кога сите патишта водат кон домот, да се собереме во семејствата и исполнети со радост да ја прославиме веста за раѓањето на Христос.
Честит Бадник!“, посочи Николовски.