Вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски денеска заедно со министерот за правда, Бојан Маричиќ, одржаа работен состанок со новиот претседател на Комората на извршителите, Ванчо Марковски.
„Разговаравме за досегашната работа на Комората, за идните активности, како и за законските решенија од оваа област кои се од интерес за граѓаните“, посочи Николовски.
Nikolovski