Ме радува што на денешниот младински марш во Крива Паланка на СДММ учествуваа голем број млади луѓе, кои ги препознаваат нашите заложби за младинските политики.
🇲🇰 Вложуваме во младите, затоа што тие се движечка сила на нашето општество и нашата иднина.
✊ СДММ е симбол за другарство, заедништво, решителност и истрајност. Пример за вистинските социјалдемократски вредности, важни за младите, но важни и за нашата држава.
Младите во Крива Паланка се за Најдоброто, а најдоброто за оваа општина е Сашко Митовски.

ФБ статус на Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ