Енергија, емоција, сплотеност, вечерва во мојата Крива Паланка. Градот мој на сиот глас вика ПОБЕДА!
– Ви благодарам од се срце за оваа вечер. Заедно ОДИМЕ НА ДВОЈНА ПОБЕДА! – порача на својот фејсбук профил Љупчо Николовски, по неговата промоција како кандидат за пратеник и коносител во Изборната единица 3, во спортската сала Бранители 2001 во родната Крива Паланка.