Вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси и генерален секретар на СДСМ денеска по повод 70 години од ослободувањето на Крива Паланка, во Домот на културата имаше чест да присуствувам на изложбата на скулптурите изработени од Нела Стојчевска како и уметничките дела на академскиот уметникот Роберт Стојковски.

„Се одржа и Свечена академија, на којашто беа доделни повеќе награди за постигнувања, придонес, развој и афирмација на општина Крива Паланка.
Нека е честит денешниот ден на мојата Крива Паланка!“, истакна Николовски.