Штип продолжува онаму кадешто застана, истакна вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.
Nikolovski121„Реализираме и се грижиме за сите подеднакво. Градиме согласно потребите и приоритетите на граѓаните. Продолжуваме да инвестираме. Го развиваме Штип во модерен, европски град со можности за сите граѓани. Менуваме и напредуваме.
Да бидеме одговорни и да ја оставиме иднината во сигурни раце.
Излези и гласај за број 2
За Д-р Сашко Николов, за континуиран раст и развој“, нагласи Николовски.