Генералниот сескретар на СДСМ упати честитки до неговата другарка Сања Лукаревска, новата заменик-претседателка на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија.

„И посакувам плодна и успешна работа, многу мудри и храбри одлуки!
#СДСМ носи промени и продолжува на патот кон нови победи и успеси!“, посочи Николовски.