Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски, вечерва е гостин во емисијата „21 анализа“ со Борјан Јовановски на ТВ21.
-Дознаваме за актуелните случувања во СДСМ, лично од генералниот секретар Љупчо Николовски. Следете не од 20:05 часот на ТВ21, стои во најавата за емисијата.