Во Битола покажавме дека можеме да седнеме сите заедно без да гледаме партии, разлики и да не се делиме туку да ги решаваме проблемите на граѓаните, истакна вицепремиерот за борба противн корупцијата, Љупчо Николовски.

„Јас, Бисера и Благој од СДСМ, Горан од ЛДП, Тони и Силвана од ВМРО-ДПМНЕ, Јетон од ДУИ, Габриела од Поинаку.
За последиците од земјотресот но и за развојот, инфраструктурата, приоритетите за овој крај и за европската иднина.
Како генерација треба да се обединиме и да го вклучиме секој во трансформацијата на општеството и градењето на функционален систем во кој сите ќе веруваме“, потенцираше Николовски.