Ново намалување на бензините.

За 1 денар поевтинува еурсупер 95. Намалување има и кај Еуросупер 98 и дизел за 1,5 денари.

Дизелот и еуросупер 98 ќе се точи за 78 денари од литар, бензиниот еуросупер 95 ќе се продава за 76,5 денари.