Се известуваат сите учесници во сообраќајот дека на магистралниот пат А2 Крива Паланка – г.п. Деве Баир поради работи на патот и позачестени одрони крајно внимателно да управуваат со возилата за своја и општа безбедност.

На одредени места е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.