ПАРИТЕ НАЗАД КАЈ ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ – 100% ПОДДРШКА ЗА ЗЕЛЕНА НАФТА

За прв пат ја воведовме мерката за “зелена нафта” во 2019 година со поддршка од 30% субвенција за земјоделците, па ја зголемивме на 50%, за денес да изнесува 100% покриеност на гориво за земјоделска механизација, објави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство и кандидат за пратеник и коносител во Изборната единица 3, Љупчо Николовски. – За земјоделците … Продолжи со читање ПАРИТЕ НАЗАД КАЈ ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ – 100% ПОДДРШКА ЗА ЗЕЛЕНА НАФТА