Жестока дебата меѓу кандидатите за претседатели Стево Пендаровски и Гордана Силјановска Давкова.

Пендаровски и порача на Давкова дека тој има само стан од 62 квадрати, додека пак таа има несразмерно зголемен имот.

На ова Давкова врати „Засрамете се, ми се извинивте“.