Претседателскиот кандидат од СДСМ Стево Пендаровски денеска оствари средба со граѓани во општина Ранковце.

3

– Ме радува што секојдневно се зголемува поддршката, граѓаните ја препознаваат единствената опција која нуди развој на државата. Со жителите на Ранковце разговаравме за мојата програма за вториот мандат, а ги слушнав и нивните предлози и идеи, порача то јод Ранковце.

4

-Ќе продолжам и натаму, заедно со граѓаните, да работам за подобрување на квалитетот на живот за сите нас, рече Пендаровски.

2

Повеќе за програмата на Пендаровски на следниов ЛИНК.

44