Почина познатиот македонски бодибилдер и фитнес тренер, Мирко Петровски.

Познатиот музичар Панчо ја сподели веста на социјалните мрежи.

„Се уште сакам да мислам дека е само еден лош сон. Мирко мој, не требаше вака да не оставиш. Знам дека имаше уште многу планови зацртани и многу работи недокажани. Денес изгубив(ме) голем другар, голем спортист и татко“, напиша Панчо.