Во тоалет во казино во трговски центар во Скопје, вчера попладне бил пронајден пиштол.

Како што било подоцна утврдено, пиштолот бил во сопственост на полициски слуѓбеник.

Од МВР соопштија дека за случајот известени се Одделот за внатрешна контрола и Јавен обвинител.