Градоначалникот на општина Крива Паланка Сашко Митовски денеска ги додели наградите на најдобриот пожарникар, најдобриот полициски службеник и најдобриот крводарител во општина Крива Паланка за 2021 година,
Никола Петровски е најдобар полицаец за 2021 наградата за најдобар пожарникар од ТППЕ Крива Паланка за 2021 година е Бобан Јовановски, а наградата за најдобар крводарител му беше врачена на Свето Милановски.