Билетите за концертот на Каролина Гочева со нејзиниот албум “Македонско девојче” feat Никола Мицевски се пуштени во продажба во:
НУ Центар за култура Крива Паланка – библиотека и
ЛУ Градски Музеј Кр. Паланка.
Билетите може да ги купите од понеделник до сабота од 09:00-16.00 часот.
Ценаата е 300 денари, а со купување на билет ја помагате кампањата КОНЦЕРТЕН КЛАВИР ЗА ГРАДОТ НА КУЛТУРАТА.