Ајде, заеднички да создадеме нова иднина, како за најмладите така и за повозрасните.
✅ ГАСИФИКАЦИЈА НА КРИВА ПАЛАНКА
✅ ЗАТВОРЕН БАЗЕН
✅ РЕКОНСТРУКАЦИЈА НА ГРАДСКИОТ ПАЗАР
✅ ЕДНОКРАТНА ПАРИЧНА ПОМОШ ЗА СЕКОЕ НОВОРОДЕНЧЕ
✅ ОПШТИНСКИ СПОРТСКИ ВАУЧЕР
ФБ статус на Александар Рангелов, кандидат за градоначалник на општина Крива Паланка, од ВМРО-ДПМНЕ